Elégedett ügyfelekNagy Tamás

Szolnok
Klíma mosást, fertőtlenítést kértem, megdöbbent volt az eredmény, örülök, hogy őket választottam, pontosak és alaposak. Mindenkinek ajánlom.

Kiss Adrienn

Kecskemét
Ülőgarnitúra tisztítását kértem, ami visszanyerte az eredeti szinét, nagyon elégedett vagyok. Köszönöm a szép munkájukat.

Petrezselyem Anita

Szolnok
Nagyon köszönöm Biotakarítás! Pontos, megbízható, profi munka! Az ülőgarnitúrám gyönyörű lett, visszanyerte eredeti színèt. Hálás vagyok a csapatnak, korrekt, kiváló minősègű munkát vègeznek.Szívből ajánlom mindenkinek!

Molnárné Nagy Andrea

Debrecen
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a biotakarításra. Precíz, alapos munkát végeztek, aminek az eredményeként gyönyörű lett a garnitúránk. Mindenkinek szívből ajánlom!

Őze Róbertné

Lajosmizseutca
A legrugalmasabb, legprecízebb legkorrektebb csapat akikkel valaha találkoztam.
Ha mindenki ilyen gyors ,alapos , kifogástalan, megbízható munkát végezne a világ is más lenne. Hálás vagyok hogy rájuk találtam, és ezután is őket fogom hívni.

Lux-Juhász Krisztina

Szolnok
Kedves Biotakarítás.hu Csapata!

Az elmúlt évek alatt megismerhettetek, fontos családunk számára a tisztaság. Akár szőnyeg tisztítás terén, akár a lakásunk és autónk levegőjének a fertőtlenítéséről legyen szó, mindig gyors, pontos, precíz munkát végeztek. Sajnos ilyen-olyan módon a családunk minden tagját érinti az allergia, ami ellen próbálunk védekezni, de egy dologra nem gondoltunk! A lakásunk KLÍMÁJA! Minden évben szorgalmasan kihúztam belőle a szűrűt, átmostam, felhívtam a szakembert, kijött, befújta a készüléket méregdrága sprayvel, mondván, hogy ez baktérium és gombaölő szer. Szőnyegtisztítás alkalmával felmerült az allergiás problémánk, majd ajánlottátok a klíma tisztítását, amit hálásan köszönök!
Kedves Vélemény Olvasó, ezt nektek szeretném elmondani, hogy amit láttam, megdöbbentett!!!
Penész! Amikor elindítjuk a klímát mi ezt szívjuk be? Ennyit a drága penészgátló szerekről! A mellékelt kép magáért beszél!
Itt nincs befújás, működtessük a készüléket fél óráig fűtő állapotban és a hőtől majd elpusztulnak a baktériumok… stb. Az van, amit látsz! A készüléket falig bontják, vízzel és fertőtlenítő szerrel mossák át! Nem marad semmilyen kis zeg-zug, ahol meglapulna a penész, a kosz. Nincs zsákba macska! Ott előtted szedik szét a klímát! Olyan szakszerűen dolgoznak, hogy nem marad után se víztócsa, se kosz, se por!
Köszönöm szépen Biotakarítás.hu Csapat! Ismételten bizonyítottatok! Számomra fontos családom egészsége!
Várlak titeket vissza minden éven klíma tisztításra!

Üdvözlettel:

Lux-Juhász Krisztina

Mészárosné Erika

Szolnok, Szandaszőlős
Évek óta ezt a Céget hívom, ha kárpit vagy szőnyeg tisztításról van szó!
Nagyon korrekt, jó minőségi munkát és gyors szolgáltatást nyújtanak kedvező áron!
Mindenkinek bátran tudom ajánlani! Köszönöm a munkájukat !!!

Kállai Sándor

Szolnok
Korrekt, pontos, kiemelkedően jó minőségű munka! Kedves, segítőkész szakemberek.

Angyal Józsefné

Szolnok
Amikor felhívtam, segítőkész, barátságos volt. Egyik nap hívtam, elmondtam, mit szeretnék. Kérte, hogy küldjek fényképet a szőnyegről. Utána visszahívott és megbeszéltük az árat. Következő nap a megbeszélt időben itt voltak. Jöttek, láttak, győztek! Szép lett a szőnyegem, kicsit maradt nedves, elégedett vagyok! Őszintén ajánlom Mindenkinek! Megbízható! Köszönöm a munkájukat!

Horváth Erzsébet


Péntek délelőtt hívtam őket, már aznap kora délután itt voltak.
Gyors, precíz és igényes munkát végeznek!
Én kanapé és szőnyeg cserén gondolkoztam már, rengeteg folt volt rajtuk. 3 kisgyermek (0,2, 4 éves) mellett ki vannak téve a megpróbáltatásoknak, hiszen nincs olyan nap, hogy valami ne boruljon ki!
Gondoltam adok egy esélyt a kanapénak és a szőnyegnek!
Az eredmény hihetetlenül látványos volt!
Azt hiszem csodák tényleg léteznek!
Köszönöm!!!!!

Dr. Veres Éva

Martfű
Kolléganőm ajánlására hívtam fel a délelőtt a céget, és már aznap délutánra a szétnyithatós kanapé és a kétszemélyes franciaágy kitisztításával teljesen megújultak a bútoraim. A cég vezetője és az alkalmazott pontos, precíz és megbízható munkát végzett. Maximálisan elégedett vagyok, ajánlani fogom mindenkinek, a szolgáltatás ár-értékarányos.

Czifra Ferenc

Szolnok
Két (170 cm x 120 cm) szőnyeget vittem be hozzájuk . Meglepődtem , amikor Attila hívott a telefonon , mert nem számítottam rá , hogy a vállalt határidőnél két nappal korábban kész lettek . Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok.Újjá varázsolták a két szőnyeget. Köszönöm.

Kálmán Dzsenifer

Szolnok
Alapos, precíz munka! Tökéletes tisztaság! Korrekt ár! És még kedvesek is! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Gyökér Máté

Debrecen
Az elnyűttnek tűnt kanapém új életre kelt. Nem gondoltam volna, hogy sikerül az évek alatt rákerült foltoktól megszabadítani.
Gyors, tiszta, profi munka!

Vadász Katalin

Szeged
Nagyon szépen, precízen dolgoznak és mellette még nagyon segítőkészek is. A kárpitgarnitúrára és a padlószőnyegre rá sem lehetett ismerni olyan szép és tiszta lett! Mindenkinek szívből tudom őket ajánlani. Nálam biztos, hogy 5 csillagosra szerepeltek és ezután csak őket fogom keresni!!

Zsuzsa Kiss Sándorné

Hajdúszoboszló
Az interneten találtam a szolgáltatóra. Árajánlat kérésemre még aznap reagáltak. A következő napon gyors és peciz munkájuk eredményeként megújult a bézs színű novalife ülőgarnitura és egy nagyméretű szőnyeg is megtisztult.Nagyon elégedett vagyok a körültekintően végzett munkájukkal . Úgy gondolom először vettem igénybe szolgáltatásukat, de nem utoljára. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

Izsoldné Horváth Gabriella


Nálunk már többször végeztek, többféle munkát a fiúk. Szőnyeget, kárpitot, és autó belsőt is tisztítottak, legutóbb pedig ózonos lakásfertőtlenítést csináltak. Mindig elégedettek voltunk velük, gyorsan pontosan, és szépen dolgoztak. Véleményem szerint, profi, megbízható csapat, mindenkinek ajánlani tudom őket. Köszönjük szépen a munkájukat, amit a jövőben is igénybe fogunk venni.

Péli Nikoletta


Egy ismerősöm ajánlotta őket, ezért gyorsan hívtam is.Már aznap ki is jöttek felmérni a dolgokat,ma már meg is csinálták Kedvesek közvetlenek! A munkájuk gyors,precíz ! Gyönyörűen megcsinálták a sarokülőt és a kislányom ágyát. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Séllei Nóra


Rugalmasan alkalmazkodtak a nekünk megfelelő időponthoz, és pontosan érkeztek, pedig Debrecenben lakunk. A tisztítás nyomán szinte hihetetlen módon megújultak a bútoraink. Nekem fontos szempont volt a vegyszermentesség is: nem mindegy, hogy mennyi vegyszer szállong a levegőben akár hetekig is. Kiváló munkát végeztek, gyorsan és hatékonyan, úgyhogy legközelebb is őket fogom hívni, és csak ajánlani tudom őket másoknak is.

Zajaczné Kerekes Katalin


A tavaszi nagy takarítás része az autónk klímájának fertőtlenítése, takarítása is. Ezt idén is - mint eddig minden évben - vegyszermentesen, ózonos klímatisztítással végzi a Biotakarítás vállalkozás. A cég megbízható, pontos és mindig kifogástalan munkát végez. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Nádasiné Füzesi Veronika

Szolnok
Már második alkalommal tisztítattam ki ezzel a vállalkozással a novalife ülőgarnitúránkat. (közben eltelt 5 év) . Rövid idő alatt ,rendkívül alapos munkát végzett a cég munkatársa. Teljes száradás után gyönyörű lett a garnitúra. Profik, gyorsak,jó szívvel ajánlom Mindenkinek!

Csabai Enikő

Szolnok
Hihetetlenek. A mai napon fél 11-kor érdeklődtem a szolgáltatásról és ma 12 órára végeztek is a matracunk takarításával. Rendkívül rugalmasak, kedvesek és jó fejek a fiúk. Elláttak pár jó tanáccsal is. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a céggel, mind az elvégzett munkával és mind a munkatársakkal. Bátran ajánlom.

Kovács Lászlóné

Szolnok
Gyors, precíz, pontos példa értékű szolgáltatás. Csak ajánlani tudom!

Balogh Orsolya

Szolnok
Szerdán kértünk ár ajánlatot. Még aznap felhívtak. Délután kijöttek, és még is csinálták. Gyönyörű munkát végeztek. Csak pozitívat tudok róluk mondani.

Izsoldné Horváth Gabriella

Szolnok
Nálunk eddig autókárpitot, műszerfalat, szőnyeget és kanapét takarítottak a fiúk. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Gyorsan, precízen és alaposan dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a Biotakarítás szolgáltatásait.

Krizsán Zoltán

Szolnok
Pénteken egy nagyon igényes munkával kerestem fel a fiúkat . Kényes veteránautóhoz tartozó negyven éve pusztuló szőnyegkárpitot kellett kitakarítani . Szombaton délelőtt hívtak hogy jöhetek mert kész ! A bemutatott végeredmény nagyon szép! Rugalmasan szolgáltak ki, profin , és nagyon kedvesen! A szolnoki szolgáltatók között kiemelkedőek ! Nagyon hálásak vagyunk , köszönjük!


M. Szabina

Szászberek
Csodás lett a kanapénk, mint amikor megvettük.

Köszönjük!

Benczik Zsolt Szállodavezető Malom Hotel****

Mind a munkával kapcsolatos előkészületek, mind az elvégzett tisztítás a megbeszéltek szerint zajlott.
Tisztelt Huszár Attila,

Szeretném tájékoztatni, hogy a 2018. április 15-én, a debreceni Malom Hotelben végzett matractisztítással cégünk maximálisan meg volt elégedve.

Mind a munkával kapcsolatos előkészületek, mind az elvégzett tisztítás a megbeszéltek szerint zajlott, ezért nyugodt szívvel ajánljuk cégüket a környező szállodáknak.

További jó munkát kívánva,

Üdvözlettel,
Benczik Zsolt
Szállodavezető Malom Hotel****

Orbán-Gyurján Renata

A végeredmény gyönyörű lett, pedig nehéz dolga volt Zolinak, mert ahogy ő mondta, nehezen adta magát a novastar kárpitunk!
Köszönöm a gyors és hatékony munkájukat!
A végeredmény gyönyörű lett, pedig nehéz dolga volt Zolinak, mert ahogy ő mondta, nehezen adta magát a novastar kárpitunk!
Legközelebb is biztos ezt a céget választom és ajánlom is mindenkinek!
Üdvözlettel,
Orbán-Gyurján Renata