Elégedett ügyfelekZajaczné Kerekes Katalin


A tavaszi nagy takarítás része az autónk klímájának fertőtlenítése, takarítása is. Ezt idén is - mint eddig minden évben - vegyszermentesen, ózonos klímatisztítással végzi a Biotakarítás vállalkozás. A cég megbízható, pontos és mindig kifogástalan munkát végez. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Nádasiné Füzesi Veronika

Szolnok
Már második alkalommal tisztítattam ki ezzel a vállalkozással a novalife ülőgarnitúránkat. (közben eltelt 5 év) . Rövid idő alatt ,rendkívül alapos munkát végzett a cég munkatársa. Teljes száradás után gyönyörű lett a garnitúra. Profik, gyorsak,jó szívvel ajánlom Mindenkinek!

Csabai Enikő

Szolnok
Hihetetlenek. A mai napon fél 11-kor érdeklődtem a szolgáltatásról és ma 12 órára végeztek is a matracunk takarításával. Rendkívül rugalmasak, kedvesek és jó fejek a fiúk. Elláttak pár jó tanáccsal is. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a céggel, mind az elvégzett munkával és mind a munkatársakkal. Bátran ajánlom.

Kovács Lászlóné

Szolnok
Gyors, precíz, pontos példa értékű szolgáltatás. Csak ajánlani tudom!

Balogh Orsolya

Szolnok
Szerdán kértünk ár ajánlatot. Még aznap felhívtak. Délután kijöttek, és még is csinálták. Gyönyörű munkát végeztek. Csak pozitívat tudok róluk mondani.

Izsoldné Horváth Gabriella

Szolnok
Nálunk eddig autókárpitot, műszerfalat, szőnyeget és kanapét takarítottak a fiúk. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Gyorsan, precízen és alaposan dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a Biotakarítás szolgáltatásait.

Krizsán Zoltán

Szolnok
Pénteken egy nagyon igényes munkával kerestem fel a fiúkat . Kényes veteránautóhoz tartozó negyven éve pusztuló szőnyegkárpitot kellett kitakarítani . Szombaton délelőtt hívtak hogy jöhetek mert kész ! A bemutatott végeredmény nagyon szép! Rugalmasan szolgáltak ki, profin , és nagyon kedvesen! A szolnoki szolgáltatók között kiemelkedőek ! Nagyon hálásak vagyunk , köszönjük!


M. Szabina

Szászberek
Csodás lett a kanapénk, mint amikor megvettük.

Köszönjük!

Benczik Zsolt Szállodavezető Malom Hotel****

Mind a munkával kapcsolatos előkészületek, mind az elvégzett tisztítás a megbeszéltek szerint zajlott.
Tisztelt Huszár Attila,

Szeretném tájékoztatni, hogy a 2018. április 15-én, a debreceni Malom Hotelben végzett matractisztítással cégünk maximálisan meg volt elégedve.

Mind a munkával kapcsolatos előkészületek, mind az elvégzett tisztítás a megbeszéltek szerint zajlott, ezért nyugodt szívvel ajánljuk cégüket a környező szállodáknak.

További jó munkát kívánva,

Üdvözlettel,
Benczik Zsolt
Szállodavezető Malom Hotel****

Orbán-Gyurján Renata

A végeredmény gyönyörű lett, pedig nehéz dolga volt Zolinak, mert ahogy ő mondta, nehezen adta magát a novastar kárpitunk!
Köszönöm a gyors és hatékony munkájukat!
A végeredmény gyönyörű lett, pedig nehéz dolga volt Zolinak, mert ahogy ő mondta, nehezen adta magát a novastar kárpitunk!
Legközelebb is biztos ezt a céget választom és ajánlom is mindenkinek!
Üdvözlettel,
Orbán-Gyurján Renata