Elégedett ügyfelekIzsoldné Horváth Gabriella

Szolnok
Nálunk eddig autókárpitot, műszerfalat, szőnyeget és kanapét takarítottak a fiúk. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Gyorsan, precízen és alaposan dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a Biotakarítás szolgáltatásait.

Krizsán Zoltán

Szolnok
Pénteken egy nagyon igényes munkával kerestem fel a fiúkat . Kényes veteránautóhoz tartozó negyven éve pusztuló szőnyegkárpitot kellett kitakarítani . Szombaton délelőtt hívtak hogy jöhetek mert kész ! A bemutatott végeredmény nagyon szép! Rugalmasan szolgáltak ki, profin , és nagyon kedvesen! A szolnoki szolgáltatók között kiemelkedőek ! Nagyon hálásak vagyunk , köszönjük!


M. Szabina

Szászberek
Csodás lett a kanapénk, mint amikor megvettük.

Köszönjük!

Benczik Zsolt Szállodavezető Malom Hotel****

Mind a munkával kapcsolatos előkészületek, mind az elvégzett tisztítás a megbeszéltek szerint zajlott.
Tisztelt Huszár Attila,

Szeretném tájékoztatni, hogy a 2018. április 15-én, a debreceni Malom Hotelben végzett matractisztítással cégünk maximálisan meg volt elégedve.

Mind a munkával kapcsolatos előkészületek, mind az elvégzett tisztítás a megbeszéltek szerint zajlott, ezért nyugodt szívvel ajánljuk cégüket a környező szállodáknak.

További jó munkát kívánva,

Üdvözlettel,
Benczik Zsolt
Szállodavezető Malom Hotel****

Orbán-Gyurján Renata

A végeredmény gyönyörű lett, pedig nehéz dolga volt Zolinak, mert ahogy ő mondta, nehezen adta magát a novastar kárpitunk!
Köszönöm a gyors és hatékony munkájukat!
A végeredmény gyönyörű lett, pedig nehéz dolga volt Zolinak, mert ahogy ő mondta, nehezen adta magát a novastar kárpitunk!
Legközelebb is biztos ezt a céget választom és ajánlom is mindenkinek!
Üdvözlettel,
Orbán-Gyurján Renata